SHOPWARE

ECOMMERCE

SPECIALIST

Wil je starten met een Shopware webshop of migreren naar Shopware vanuit een ander E-commerce platform? Wij helpen jou om dit project te realiseren!

 

Egence is de Shopware specialist in Nederland en heeft ruime ervaring in het bouwen en optimaliseren van Shopware webshops. Van een startende webshop tot aan een complexe migratie met externe koppelingen, zowel B2C als B2B. Hierbij werken wij uitsluitend met ervaren en gecertificeerde Shopware developers.

 

Shopware wint als een van de grootste e-commerce platformen ook steeds meer terrein in Nederland. Het van oorsprong Duitse platform is open source, maar beschikt daarnaast over vele plugins waardoor je razendsnel een goede webshop online kunt hebben staan. Shopware is standaard zeer compleet uitgerust en voldoet volledig aan de gebruikerservaring die je mag verwachten. Dit geldt zowel voor jou om mee te werken, als voor de bezoeker van je webshop. Combineer de nieuwste technieken en functionaliteiten met de expertise van Egence als Shopware specialist en wij verzekeren jou een flitsende start of ruime groei met je nieuwe Shopware webshop!

 

Wat voor voordelen biedt Shopware?

Naast dat het platform van Shopware erg gebruiksvriendelijk is voor de dagelijkse gebruiker en bezoeker zijn er nog een aantal aspecten waar zij in uitblinken. Onderstaand de belangrijkste;

 

  • Headless Ecommerce

  • Shopping/User Experiences

  • Story telling

 

Headless Ecommerce

Headless is een oplossing zonder front-end userinterface, oftewel de backend en frontend van het platform zijn van elkaar gescheiden. Dit heeft als groot voordeel dat je flexibel bent bij het inrichten en doorvoeren van wijzigen binnen het platform. Op die manier richt je de webshop in naar de behoefte en identiteit passend bij jouw merk of bedrijf.

 

Shopping/User Experiences

Iedere bezoeker op je webshop heeft een ander doel of bestemming. Als merk of bedrijf wil je de bezoeker hierin zo goed mogelijk begeleiden door de bezoeker de beste user experiences te bieden. Shopware beschikt over ‘Product Streams’ waarmee je producten kunt tonen op basis van ingestelde regels. Door middel van deze tool maak je personalisatie mogelijk binnen je webshop waar zowel jij als de bezoeker van profiteert.

 

Story telling

Bijna ieder merk of bedrijf heeft tegenwoordig een eigen webshop. Vaak is het product of de service niet meer onderscheidend genoeg, maar wordt er steeds meer ingespeeld op beleving. Storytelling en beleving zijn de nieuwe onderscheidende factoren online. Shopware maakt het mogelijk om met ‘Shopping Worlds’ eenvoudig een interactieve landingspagina te maken passend bij jouw merk of bedrijf. Dit is mogelijk zonder enige kennis van HTML, CSS of tussenkomst van een webbouwer. Zo maak je eenvoudig themapagina’s en neem je bezoekers mee in jouw wereld van producten.

 

Als Shopware specialist bouwen wij zoveel mogelijk op basis van bestaande Shopware modules om het voor de gebruiker zo eenvoudig mogelijk te houden. Daarnaast is het mogelijk maatwerk te laten uitvoeren zoals:

  • Koppeling aan ERP

  • PIM systeem koppelen

  • Kassa systemen koppelen

  • B2B webshop uitbreidingen

  • Snelheidsoptimalisaties

 

Twijfel je tussen Shopware 6 en andere e-commerce platformen? Neem vrijblijvend contact met ons op voor een verfrissend gesprek!