SHOPIFY

ECOMMERCE

SPECIALIST

Van ecommerce consultancy tot aan operationele begeleiding. Als onderdeel van je business kan ecommerce tegenwoordig niet ontbreken. Het is een tijdrovend proces, want waar begin je en wie betrek je bij het project? 

 

Wij geven advies, bieden begeleiding en realiseren het project. Dit is mogelijk vanuit de ambitie om online te starten, om bestaande activiteiten uit te breiden of om deze te verbeteren.

Platformkeuze

Een succesvolle webshop valt of staat met de juiste keuze in het type ecommerce platform. Wat is je lange termijn doel? Ga je dan gelijk betalen voor ‘de hele villa’ of begin je met ‘een klein huisje’? Wij zorgen ervoor dat er een passend en schaalbaar ecommerce platform wordt gekozen die aansluit bij jouw strategie.

Structureren webshop

Dagelijkse processen aansturen

Een goedlopende webshop vereist dagelijks werkzaamheden. Om de processen goed te laten verlopen, analyseren wij de huidige processen binnen de organisatie en voorzien jou van een actieplan. Hierdoor is jouw organisatie voorbereid op de werkzaamheden die vereist zijn voor een optimaal presterende webshop.

Begeleiding in webbouw

Begeleiding in design webshop

 

 Optimaliseren webshop & processen

dd