top of page
Random Objects

Online Marketing

Wij geven advies en ontzorgen binnen al de mogelijke online marketing disciplines. Van paid advertising, SEO, email marketing, social media marketing, content en affiliate marketing tot aan marketplaces. Dit alles aansluitend op de vooraf gedefinieerde strategie van de organisatie.

​Gaat het om het verhogen van de conversie of trekken van meer relevante webshop bezoekers? Om de juiste richting te kiezen, starten wij met een analyse van de huidige situatie en de beschikbare data om de kansen in kaart te brengen. Hierdoor kunnen wij samen de  ideale roadmap vormgeven. Hierdoor wordt voor iedereen inzichtelijk aan welke knoppen gedraaid moet worden, zodat de organisatie de doelstelling kan bereiken.

Hoe pakken wij dit op?

Hoe pakken wij dit voor jou op?

Resultaten - Haven12_edited.jpg

1

Customer Journey

Heb jij de Customer Journey al in kaart? Zo ja, dan weet jij als geen ander waar jou doelgroep zich bevindt en hoe en waar jij hen het beste kunt bereiken.

Wij gaan op basis van de Customer Journey de gewenste kanalen prioriteren en inzetten.

Heb jij jou Customer Journey nog niet in kaart, dan helpen wij jou graag met onze Online Strategie.

2

SEO

Iedereen wilt gevonden worden in de zoekmachines. Wij zorgen er samen met jou voor dat jij in de relevante zoekresultaten van jouw doelgroep vindbaar bent. Op basis van een uitgebreide analyse gaan wij stap voor stap werken aan een hogere positie in de relevante zoekmachines.

3

SEA

Ben je op zoek naar nieuw bezoekers, kopende klanten of leads? Met zoekmachine advertising heb je snel rendement in de relevante zoekmachines. Wij ontzorgen jou bij het opzetten en monitoren van deze campagnes. 

In onze ogen zit de kunst niet in het opzetten van de campagnes, maar het optimaliseren van de resultaten en zo effectief mogelijk omgaan van de budgetten. 

Social Advertising

De grootste sociale media platformen in Nederland, Instagram, Facebook & TikTok. Deze platformen zijn samen dagelijks goed voor 17 miljoen gebruikers. Om ook voor jou de gewenste doelgroep te vinden, gaan wij aan de slag met het testen van content en doelgroepen. Dit kan op dagelijks, wekelijks en maandelijks niveau worden gedaan en worden op- of afgeschaald waar nodig.

5

E-mailmarketing

Een krachtig en relatief goedkoop direct marketing middel. Uit meerdere onderzoeken blijkt dat e-mailmarketing één van de meest effectieve kanalen is als we kijken naar Return on Investment (ROI). Wij gaan aan de slag om jouw doelgroep in kaart te brengen en te segmenteren om deze zo specifiek mogelijk te kunnen targetten.  Door middel van deze specifieke doelgroepbenadering, kan jij per segment bepalen welke aanbieding, nieuwsbrief of producten jij wilt laten zien.

Conversie Optimalisatie

Het spreekt voor zich dat jij zoveel mogelijk klanten die op jouw webshop zijn, wilt laten kopen. Maar hoe zorg jij daar voor? Heb jij inzichtelijk waarom klanten nu juist wel op jouw webshop kopen? Maar nog belangrijker, weet jij wat de knelpunten zijn waardoor klanten nu juist niet kopen? Wij gaan voor jou aan de slag om data te verzamelen en te analyseren om alle belangrijke punten inzichtelijk te krijgen. Door middel van het testen van de output van deze data realiseren wij continu verbeterpunten die een positieve bijdrage leveren aan de groei van jouw conversie.

4

6

Enkele van onze tevreden klanten

Write your title here. Click to edit.

Ontwerp zonder titel (15).png
Ontwerp zonder titel (14).png
BR&DYCollection_Logo_RGB.png
Ontwerp zonder titel (16).png

This is a paragraph where you can add any information you want to share with website visitors. Click here to edit the text, change the font and make it your own.

Ready to build?

Team Egence - Jermaine de Lang_edited.jpg

Wij zijn ready!

Bellen, mailen of een appje? Wij zijn ready om jou te helpen bij het maken van de volgende stappen! Samen werken wij aan de groei van jouw online brand.

Jermaine de Lang
Ecommerce Specialist

Contact 

Follow us!

  • LinkedIn
EGENCE.
Rossinistraat 5
5144XV Waalwijk
Nederland
bottom of page