ECOMMERCE MANAGEMENT

Van e-commerce consultancy tot aan operationele begeleiding. Als onderdeel van je business kan e-commerce tegenwoordig niet ontbreken. Het is een tijdrovend proces, want waar begin je en wie betrek je hier bij?

 

Wij geven advies, bieden begeleiding en realiseren online projecten. Dit is mogelijk vanuit de ambitie om online te starten, om bestaande activiteiten uit te breiden of deze te verbeteren. Het ontzorgen op het gebied van ecommerce is onze taak!

 

Project management

Het laten bouwen van een webshop of een migratie naar een ander e-commerce platform vergt veel tijd en werk. Van het design tot aan de (her)inrichting van de backend. Het zijn strategische keuzes die gemaakt dienen te worden met het oog op de toekomst. Je wilt immers niet ieder jaar een nieuwe webshop moeten bouwen. Advies en begeleiding gedurende het project zijn wenselijk om tot het juiste resultaat te komen.

Platformkeuze

Een succesvolle webshop valt of staat met de juiste keuze in het type e-commerce platform. Wat is je lange termijn doel? Ga je dan gelijk betalen voor ‘de hele villa’ of begin je met ‘een klein huisje’? Wij zorgen ervoor dat er een passend en schaalbaar e-commerce platform wordt gekozen die aansluit bij de bedrijfsstrategie.

Structureren webshop

​Zie je door de bomen het bos niet meer in de backend van je huidige webshop? Wij helpen je graag om structuur aan te brengen in je backend en koppelingen zodat je verder kunt groeien met je online business.

 

Dagelijkse processen aansturen

Een goedlopende webshop vereist dagelijks werkzaamheden. Om de processen goed te laten verlopen, analyseren wij de huidige processen binnen de organisatie en voorzien jou van een actieplan. Hierdoor is jouw organisatie voorbereid op de werkzaamheden die vereist zijn voor een optimaal presterende webshop.

​​

Optimaliseren webshop & processen

Het blijft niet bij het eenmalig opzetten van een webshop. Dit is juist het startpunt om verder te groeien en zo veel mogelijk uit je online business te halen. Op basis van data helpen wij om je webshop te verbeteren op alle fronten. Van gebruikersgemak tot aan het optimaliseren van logistieke processen die bij je webshop horen.